Товар тимчасово не відгружається Залишки по складам не актуальні

Новий бренд у нашому портфелі: HUTCHINSON!

10-03-2023
Новий бренд у нашому портфелі: HUTCHINSON!

Новий бренд у нашому портфелі: HUTCHINSON!

Hutchinson – один із великих французьких виробників в області виробництва гумових запасних частин для автопромисловості.

Бренд входить до переліку постачальників низки автоконцернів, залізничних, будівельних та аерокосмічних компаній. Продукція Hutchinson входить до заводської комплектації автомобілів від KIA, Peugeot-Citroen, Ford, VW, Toyota, а також Renault-Nissan. Виробничі бази компанії розташовуються на територіях різних країн світу: Франція, Америка, Іспанія, Англія, Бразилія, Мексика, Португалія, Мальта та ін.

  • Використовують вироби даної торгової марки, такі виробники авто: General Motors, BMW, Peugeot-Citroen, Renault-Nissan, Volkswagen, Toyota, Kia-Hyundai, Ford і багато інших. В нашому асортименті представлені: ремені ГРМ сайлентблоки важеля комплекти ременя ГРМ подушки двигуна подушки КПП опори амортизатора паливні шланги ремені генератора Сьогодні, HUTCHINSON - це міжнародна компанія, не тільки виробляє якісну продукцію, але і активно вкладає в наукомістке виробництво. ✅Країна-виробник: Франція